برای آنکه کاربرد انواع نایلون را بدانیم، ابتدا باید کمی درباره نایلون، انواع آن و مواد اولیه آنها اطلاعاتی داشته باشیم و بدانیم هر یک از چه موادی ساخته شده اند؟ با شناخت بهتر انواع نایلون و کاربرد آنها میتوانیم آنچه را که موردنیاز داریم، بدرستی انتخاب کنیم.
نایلون نوعی پلیمر است که نخستین بار در 28 فوریه 1935 به طور کاملا تصادفی در مرکز پژوهش دوپونت توسط والاس کاروترز تولید شد.
پلیمر ماده شیمیایی موثر و کارآمدی است که از اجزایی تکرار شونده به نام مونومر تشکیل شده است. پلیمرها در طبیعت و از نفت خام به دست می آیند.
از نایلون ها در تولید الیاف مصنوعی برای تولید جوراب و البسه نیز استفاده می شود، که قادر به جذب رطوبت 8% بیشتر از وزن خود می باشند.
نایلون ها ویژگی های مهمی مانند انعطاف پذیری، استحکام کششی زیاد و درخشندگی و شفافیت بالا دارند. همچنین مقاومت خوبی در برابر مواد شیمیایی مختلف مثل اسیدها و بازها و چروکیدگی دارند.
انواع نایلون و کاربردهای آنها عبارتند از:
یکی از پر کاربردی ترین نایلون است که روزانه از آنها استفاده بسیاری میشود. انواع نایلون بستهبندی عبارتند از: نایلون بستهبندی استرچ، نایلون بستهبندی مواد غذایی، نایلون حبابدار و نایلون بستهبندی خیار.
استفاده از نایلونهای بستهبندی، باعث سهولت در حمل و نقل و حفظ محصولات در مقابل صدمات احتمالی خواهد بود. این نایلون ها را میتوانید به شکلهای مختلف رولی، کیسه ای، شفاف، رنگی و… تهیه و مورد استفاده قرار دهید.
از این نایلون ها در بسیاری از بوتیک ها و فروشگاه ها برای حمل محصولات خریداری شده استفاده میشود.
صاحبان مشاغل با استفاده از نایلونهای فروشگاهی میتوانند مشخصات برند خود را بر روی کیسههای فروش چاپ کنند، و بدین شکل برند خود را معرفی و تبلیغ نمایند.
از نایلون های گلخانه در فعالیتهای کشاورزی و گلخانهای استفاده میشود، و انواع مختلف آن عبارتند از: نایلون UV، نایلون مالچ، نایلون آبیاری، نایلون بستهبندی علوفه، نایلون کشت نهال، نایلون کشت صیفیجات و… .
این نایلون ها باید دارای یکسری ویژگی های بخصوص باشند: مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش برای جلوگیری از آسیب به محصولات کشاورزی و گلخانهای، توانایی جذب اشعه مادون قرمز برای تامین گرمای موردنیاز در مواقع سرما و در طول شب، خاصیت ضد الکتریسیته برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار بر روی محصولات.
از جمله ویژگیهای این نایلونها مقاومت قابل توجه در برابر نفوذ آب، پایداری بالا، کشسانی بالا در زمان استراحت، مقاومت بالا در برابر عوامل شیمیایی، مقاومت در مقابل نفوذ اشعه و نور، مقاومت بالا در برابر ضربه و… میتوان اشاره کرد.
این نایلون ها را با نام نایلون شیرینگ نیز میشناسند که با قرار گرفتن در معرض حرارت جمع شده و بدین ترتیب بستهبندی ایمنتر و سریعتر انجام میشود.
از این نایلونها برای بستهبندی محصولاتی مانند مواد غذایی، کاشی و سرامیک، لوازم یدکی خودرو، نوشابه، آب معدنی، لوازم خانگی، سنگهای نما و… استفاده میشود که در انواع چند لایه تولید شده و میزان محافظت و امنیت آنها با تعداد لایهها ارتباط مستقیم دارد.
نایلونهایی که دارای نام، شماره تلفن و آدرس فروشگاه هستند، با نام نایلونهای تبلیغاتی شناخته میشوند که استفاده از این نایلونها، یک شیوه رایج، ارزان و موثر تبلیغاتی است که در حال حاضر بسیاری از صاحبان برندهای مختلف اعم از مواد غذایی، پوشاک، لوازم خانگی، فست فود، داروخانه ها و … از آن استفاده میکنند.
از این نایلونها معمولاً به دفعات استفاده میشود و بدین ترتیب مدت طولانی برند شما تبلیغ خواهد شد، همچنین استفاده از چنین نایلون هایی بر اعتبار فروشگاه شما نزد مشتریان افزوده و موجب مشهور شدن شما خواهند شد.
از دیگر نایلونهای کاربردی که از یک سمت قابلیت چسبندگی نیز دارند. این نایلونها به سهولت نصب شده و از لحاظ زمانی و همچنین هزینه بسیار به صرفه میباشند. نایلونهای برچسب دار در انواع سه، چهار و پنج لایه تولید میشوند که با افزایش تعداد لایهها، توانایی محافظت آنها نیز افزایش مییابد.
از کاربردهای این نایلون ها میتوان به نصب بر روی ورقهای مختلف از جمله ورق کامپوزیت و گالوانیزه و آلومینیوم برای محافظت در برابر خط و خش و اشعه خورشید، بستهبندی پروفیلهای UPVC جهت محافظت در مقابل خط و خش، بستهبندی ورقهای استنلس استیل، محافظت از خودروهای صفر برای جلوگیری از آسیبهای ناشی از عوامل محیطی، چاپ لوگو و عنوان برند برای اهداف تبلیغاتی اشاره کرد.
از نایلونهای صنعتی در بستهبندی محصولاتی که حساسیت زیادی داشته و نیاز به مراقبت ویژه دارند استفاده میشود که در درجههای مختلفی از شفافیت تولید شده و هر یک کاربرد خاص خود را دارند. از جمله مهمترین نایلونهای صنعتی میتوان به نایلون استرچ صنعتی و نایلون حرارتی اشاره کرد.
نایلون استرچ صنعتی معمولاً برای بستهبندی محصولات تولیدی کارخانهها استفاده میشود که قابلیت کشسانی بالایی دارد. نایلون حرارتی نیز، نسبت به میزان خاصی از حرارت حساس بوده و در اثر آن جمع شده و بدین ترتیب موجب افزایش سرعت فرایند بستهبندی میشود.
همان نایلون های دارای حباب های کوچک مملو از هوا که ساختاری نرم و بالشی داشته و در بسته بندی لوازم حساس و شکستنی استفاده میشوند.
نایلون حبابدار را با نام نایلون ضربهگیر نیز میشناسند که در انواع دو ، سه و پنج لایه تولید میشود که افزایش تعداد لایهها، نشان از توانایی بهتر آنها در محافظت از محصول دارد.
از کاربردهای این نایلون بستهبندی محصولات چوبی مانند دکوراسیون و سرویس خواب، لوازم خانگی مانند چرخ گوشت، سرویس چینی، انواع ظروف شکستنی، لوازم الکتریکی، قطعات حساس کامپیوتر و… اشاره کرد.
این نایلون ها را با نام نایلون عریض کشاورزی نیز میشناسند، که در مقابل نفوذ اشعه ماوراء بنفش بسیار مقاوم بوده و دارای مزایایی مانند ارتقاء کیفیت محصولات، جلوگیری از اتلاف انرژی، افزایش بازده تولید، انعطافپذیری بالا، انتقال مفید نور و… میباشد.
اگر شما هم مانند بسیاری از افراد اعتقاد دارید که نایلون و نایلکس محصولی یکسان هستند، بهتر است به بخش تفاوت نایلون و نایلکس مراجعه کنید.
بسیاری از نایلونها با استفاده از فرایند چاپ تولید و سپس به بازار عرضه میشوند.
هزینه چاپ انواع نایلون به طور مستقیم به طرح و تعداد رنگ های موجود در آن بستگی دارد، البته قیمت کلیشه بطور جداگانه محاسبه می شود.
بنابراین برای اطلاع از قیمت نهایی، طرح یا تصویر مورد نظر خود را از طریق ایمیل و شبکه های مجازی برای کارشناسان ما ارسال کنید تا هزینه دقیق و زمان تحویل به شما اعلام شود.
گروه تولیدی بسپار نگار امکان تولید و چاپ انواع نایلون های بسته بندی را بدون محدودیت در نوع، جنس، ابعاد و ضخامت بطور کاملا اختصاصی و سفارشی و منحصر به فرد برای مشتریان عزیز دارد.
برای تولید نایلون ها از مواد اولیه پتروشیمی استفاده می شود که قیمت آن هر روز همراه با قیمت دلار در حال تغییر و نوسان است، بنابراین برای دریافت قیمت دقیق میتوانید مشخصات کامل نمونه مورد نظر خود را به مشاوران ما بدهید.
نایلون وکیوم از همه بهتره…😊
بله البته بستگی به کاربرد هم داره
واقعا سایت خوبی دارید